Rainbow

Rainbow aplikacija je usluga objedinjenih komunikacija utemeljena na oblaku (UCaaS) koja korisnicima pruža dodatne usluge suradnje, bez obzira na njihove postojeće komunikacijske sustave.

Rainbow kao nadogradnja vašim poslovnim komunikacijama donosi bogate mogućnosti i značajke, kao što su upravljanje kontaktima, prisustvo, razmjena poruka, glasovni i video pozivi, dijeljenje zaslona i datoteka. Implementacija sustava je iznimno jednostavna, korisnici se mogu prijaviti i preuzeti aplikaciju jednim klikom na openrainbow.com

Rainbow koristi hibridni oblačni pristup, integrirajući se s Alcatel-Lucent OXO Connect i OmniPCX Enterprise (CS), kao i s non-ALE PBX-ovima. Rainbow je također otvorena platforma kao usluga (CPaaS) s nizom API-ja koji vam omogućuju da integrirate Rainbow moćne alate za suradnju u vaše postojeće interne aplikacije i poslovne procese.

DATASHEET

 

Rainbow

Baziran na temelju hibridne cloud platforme, cijela vaša poslovna zajednica može ga koristiti bilo gdje, na bilo kojem uređaju.

Rainbow

Otvorena arhitektura i API-ji Rainbow-a omogućuje otvorenu integriraju s aplikacijama trećih strana i poslovnim procesima. Možete čak i razviti prilagođene aplikacije za specifične potrebe vašeg poslovanja..

Rainbow

Koristite Rainbow Essential besplatno ili koristite dodatne usluge uz pretplatu. Nema troškova prije početka korištenja; nema potrebe plaćati kapacitet koji nećete koristiti.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodima i uslugama, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.