Čime se bavimo

Bavimo se prodajom, implementacijom, savjetovanjem, integracijom i održavanjem telekomunikacijskih i mrežnih sustava, informatičke opreme i programskih rješenja.

NAŠA VIZIJA

Ustrajnost na proizvodima vrhunske kvalitete i konkurentne cijene odgovaraju potrebama svih segmenata gospodarstva, javne uprave, kritičnih sustava, kampusa, bolničkih i hotelskih sustava kombinirano sa njegovanjem partnerskog odnosa, usavršavanje naših djelatnika i konstantnim povećanjem znanja ključni su elementi uspjeha tvrtke.

NAŠA MISIJA

Alcatel-Lucent Enterprise nudi fleksibilne poslovne modele koji su skrojeni za sve industrije. Naša rješenja pružaju sigurnost te imaju minimalan utjecaj na okoliš.

Bez obzira jeste li mala, srednja ili velika tvrtka, zajedno možemo pronaći rješenje koje najbolje povezuje vas, vaše timove i klijente.

ALCATEL-LUCENT BUSINESS PARTNER

Ovlašteni smo distributer i certificirani Alcatel-Lucent poslovni partner za područja Republike Hrvatske, te Bosne i Hercegovine, a iz Alcatel-Lucent asortimana možemo ponuditi sljedeća rješenja…

  • Telefonske centrale za malo i srednje gospodarstvo (SMB) i velike sustave, kao i kompletna rješenja za hotelske sustave (Enterprise)
  • Profesionalne kontakt centre za sva okruženja
  • Mrežne sustave za male, srednje i velike sustave, te opremu za service providere
  • Programska rješenja za nadzor telefonske i mrežne infrastrukture

Kontaktirajte nas

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodima i uslugama, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.